20.10.2020 Tarihinde Gerçekleşecek 2019 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

Gebze Ticaret Sicili Müdürlüğü

Şirketimizin Yönetim Kurulunun 18.09.2020 tarih ve 2020/5 nolu Yönetim Kurulu kararı ile almış olduğu karara istinaden; 2019 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 20.10.2020 Salı günü saat 10:00’da TOSB Otomotiv Yan San. İhtisas Org. San. Bölg. 3. Cad. No: 1 Çayırova/Kocaeli adresinde bulunan TOSB Workinn Hotel’in GEN salonu adresinde, ekteki gündem maddeleri çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Finansal tablolar, yönetim kurulu yıllık faaliyet raporu, denetleme raporu ve yönetim kurulu kar dağıtım önerisi genel kurul toplantısından en az 15 gün önce şirket merkezinde pay sahiplerinin incelenmesine hazır bulundurulacaktır.

2019 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına davet ilanı, www.eku.com.tr adresindeki şirket kurumsal internet sitesinde sayın pay sahiplerinin incelemelerine hazır bulunmaktadır.

01.01.2019-31.12.2019 hesap dönemine ilişkin Olağan Genel Kurul toplantısına davet ilanı, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin 22.09.2020 tarih ve 10165 sayılı nüshasında yayımlanmıştır.

Not: Vekillerin aşağıdaki örneğe uygun şekilde hazırlanmış vekaletname ile katılmaları şarttır.

1. 2019 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının Gündemi
  2. Vekaletnâme Örneği
  3. 18.09.2020 tarih ve 2020/5 nolu Yönetim Kurulu Kararı’nın Noter onaylı sureti
  4. 22.09.2020 tarihli ve 101065 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi